Get Adobe Flash player

Bölcsődénk, Pécs belvárosában, nyugodt, csendes környezetben fogadja a családokat és a gyermekeket.

Pedagógiai szemléletünk jellemzője, hogy a korai tanulási folyamatokra helyezzük a fő hangsúlyt, amelyben a gyermek játékos tapasztalások útján ismerkedik az őt körülvevő világ szépségeivel, törvényszerüségeivel.

Bölcsődénkben a kompetencia alapú nevelés során biztosítjuk a gyermekeknek, hogy felfedezhesség az őket körülvevő világot, megérthessék/megtapasztalhassák a világ működésének törvényszerűségeit. Mindezt természetesen játékos formában, az állandó ismétlések, gyakorlások teszik lehetővé.

Intézményes keretek között a szakképzett kisgyermeknevelő munkatársak, valamint a tudatosan tervezett személyi és tárgyi környezet biztosítja a gyermekeknek, hogy a veleszületett képességek napról-napra tökéletesedjenek. A tudás építése valójában azt jelenti, hogy a gyermekek hatnak a körülöttük lévő tárgyakra, továbbá állandó kölcsönhatásba lépnek velük.

A családtól való elszakadás, egy komoly lekei krízis, mint a gyermekeknek, mint a szülőknek egyaránt. A kisgyermeknevelőink az első találkozást követően törekednek, hogy a szülők és gyermekeik teljes mélységében megismerhessék az intézményünket, az életünket, a napirendet, a szokásrendszert, melyet igyekszünk a családban kialakult szokásokhoz igazítani. Az ismerkedési folyamat természetesen kétirányú kommunikációt feltételez, kölcsönös bizalmat eredményez! Minden dolgozónk az egymás segítésében, támogatásában, azaz az együttműködésen alapuló kapcsolati rendszerben végzi a mindennapi munkáját.

Intézményünk életképeit a képre kattintva tekinthetik meg:

Zöldliget bölcsőde életképek

Bölcsőde vezető: Hernádiné Herendi Éva
cím: 7623 Pécs, Köztársaság tér
tel: 36 72 314 994
mobil: 36 30 575 7521
e-mail: zoldliget @kszipecs.hu

 

Ajánljuk

Bölcsődék egyesülete

Ringató

Biztos kezdet

Pécsi mamami

Három királyfi

Iveszics Tünde védőnő baba-mama oldala!

 

 

Copyright © www.kszipecs.hu